Jandarmeria, reacţie la informaţiile privind desfiinţarea unor structuri

Jandarmeria, reacţie la informaţiile privind desfiinţarea unor structuri

Jandarmeria Română a ținut să vină cu o serie de precizări, după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora anumite unități operative ale instituției ar urma să fie desființate, restructurate sau trecute în subordinea altor structuri ale Ministerului de Interne.

Conducerea Jandarmeriei Române precizează că nu susține un astfel de proiect și că nu i-au fost solicitate date pentru fundamentarea unei astfel de inițiative. Într-un comunicat al instituției se mai arată că unitățile operative la care s-a făcut referire în spațiul public sunt esențiale în activitatea instituției.

BOMBĂ MONDENĂ! DISPERARE PENTRU SALMAN KHAN! INCREDIBIL CE A PĂŢIT IULIA VÂNTUR (GALERIE FOTO)

„Conducerea Jandarmeriei Române nu susține un astfel de proiect și nu au fost solicitate sau desfășurate niciun fel de activități în acest sens (analiza cadrului legislativ, implicații bugetare, sociale, strategice etc.) pentru susținerea și fundamentarea unei astfel de inițiative.

Sublinierea în aceste articole de presă a unor structuri ca Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, grupări de jandarmi mobile sau Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Drăgășani este pur speculativă.

Rolul acestor unități în îndeplinirea misiunilor Jandarmeriei este esențial iar unul dintre obiectivele principale ale conducerii Jandarmeriei Române este acela de a eficientiza modul de îndeplinire al atribuțiilor acestor structuri”, a transmis Jandarmeria Română, printr-un comunicat.

ANDREEA BĂLAN, ÎN STARE GRAVĂ! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ NUNTĂ! FANII ŞI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`