Jaf ratat în Argeș: O femeie tâlhărită și-a recuperat geanta, după ce hoțul a căzut cu bicicleta într-un șanț

Jaf ratat în Argeș: O femeie tâlhărită și-a recuperat geanta, după ce hoțul a căzut cu bicicleta într-un șanț
Foto: Pixabay

Un tânăr din județul Olt a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a încercat să fure geanta unei femei. El era pe bicicletă când a smuls geanta victimei, numai că apoi s-a dezechilibrat, a căzut într-un șanț de pe marginea drumului, iar femeia a putut astfel să-și recupereze bunurile.

Jaf ratat: Victima și-a recuperat geanta, după ce hoțul a căzut de pe bicicletă

Jaful a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, informează ePitești. Femeia mergea pe jos, pe DN73, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, când un bărbat care se deplasa pe bicicletă i-a smuls geanta de pe umăr. Numai că individul s-a dezechilibrat apoi și a căzut în șanțul de pe marginea drumului. Victima a profitat de situație și și-a recuperat geanta.

În aceeași seară, în jurul orei 22.00, femeia a sunat la Poliție și a anunțat ce s-a întâmplat. Agenții l-au identificat pe suspect în persoana unui bărbat de 33 de ani din comuna Vitomirești, județul Olt. Polițiștii l-au reținut și au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată. Bărbatul urmează să fie adus în fața magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`