Jaf în Capitală. Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o bancă și a fugit înainte să fie declanșată alarma (VIDEO)

Jaf în Capitală. Un bărbat a furat 10.000 de lei dintr-o bancă și a fugit înainte să fie declanșată alarma (VIDEO)

UPDATE, 17 noiembrie, ora 13.45 //O sucursală de bancă din Capitală, mai exact de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, a fost jefuită de un bărbat, în cursul zilei de marți. Individul, care s-a făcut nevăzut după ce a sustras suma de 10.000 de lei și înainte să fie acționat butonul de panică, îi înmânase casierei un bilet cu un mesaj amenințător.

„Ai 10 secunde sa scoti toti banii din sertar… Daca te conformez (sic!) ajungi acasa cu bine! Daca faci un pas gresit te tai”, se arăta în biletul de amenințare, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

Știrea inițială //Un bărbat a intrat în sucursala unei bănci de pe Bulevardul Ștefan Cel mare din București, a amenințat-o pe casieră printr-un mesaj scris pe o foaieși a fugit cu suma de 10.000 de lei. Butonul de panică a fost activat abia după ce individul s-a făcut nevăzut, potrivit B1 TV.

Apelul la serviciul național unic de urgență 112 s-a făcut în jurul orei 10. Casiera unei băncii a fost amenințată de un bărbat care a sustras 10.000 de lei și a fugit înainte de declanșarea sistemului de alarmă prin acționarea butonului de panică. În acel moment, surprinzător sau nu, în sucursală se aflau doar angajații unității bancare.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`