Jaf armat la o bancă din Iași. Infractorul a plecat cu mâinile goale

Jaf armat la o bancă din Iași. Infractorul a plecat cu mâinile goale
Foto simbol: Pixabay

Un jaf armat a avut loc, joi, la o bancă din Iași. Un bărbat înarmat a intrat într-o bancă din oraș și a amenințat angajații care se aflau în interior să îi dea banii. Dar, individul a avut ghinion pentru că a plecat cu mâinile goale, având în vedere că în sediu nu se aflau declo bani în numerar. Polițiștii încearcă acum să găsească infractorul.

Cum arăta bărbatul

Bărbatul a intrat cu capul acoperit și ochelari de soare în sediul băncii și a amenințat angajații cu un pistol pentru a-i da banii. Dar, nu a reușit să găsească niciun leu și a luat-o la fugă. Din fericire, în urma incidentului nu au fost raportate persoane rănite, conform observatornews.

„În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 de către sediul central al unei unităţi bancare despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iaşi ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a ameninţat angajaţii care se aflau în sediu şi le-a cerut bani”, a transmis IPJ Iaşi.

El este căutat de polițiști, în timp ce criminaliștii iau probe de la fața locului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`