Jaf armat într-o benzinărie din Capitală: Un tânăr de 18 ani, principalul suspect

Jaf armat într-o benzinărie din Capitală: Un tânăr de 18 ani, principalul suspect
Foto: Facebook

Un jaf armat a avut loc într-o benzinărie din Sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat a intrat cu fața acoperită și a furat mai multe bunuri, după ce i-a amenințat cu pistolul pe angajați.

Jaf într-o benzinărie din Capitală

Suspectul este un tânăr de 18 ani. Tânărul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei.

Poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 18 ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, a fost identificat tânărul în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională. El este bănuit de comiterea faptei.

În cursul zilei de joi a fost pus în aplicare un mandat de percheziție, în Capitală, la domiciliul bănuitului de 18 ani, acesta fiind depistat și dus la audieri. În urma perchezițiilor au fost identificate mai multe mijloace materiale de probă, precum și un pistol tip air-soft folosit la săvârșirea faptei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`