Isterie în online după o postare Netflix cu referire la „Insula Iubirii”: Reacții în lanț de la vedete, companii, instituții și politicieni

Isterie în online după o postare Netflix cu referire la „Insula Iubirii”: Reacții în lanț de la vedete, companii, instituții și politicieni
Sursa foto: Temptation Island - Insula Iubirii / Facebook

O postare pe Facebook a Netflix România ce făcea referire la populara emisiune „Insula Iubirii” de pe Antena 1 a declanșat o reacție în lanț din partea a numeroase vedete, companii, dar și politicieni și instituții ale statului.

Isterie după o postare Netflix despre „Insula Iubirii”

„Să nu spargi TV-ul diseară la bonfire. Mai ai filme de văzut, seriale de binge-uit și personaje de iubit”, a transmis Netflix România miercuri seară, pe Facebook, în contextul în care se difuza finalul de sezon din „Insula Iubirii”.

Postarea a devenit virală și numeroase vedete, firme și instituții au lăsat comentarii pentru a se face remarcate. Bineînțeles, n-au lipsit nici politicienii:

  • IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania: „Oare să intervenim cu apă sau să lăsăm drama să ardă până la final? 🤨”
  • Flori Ristei: „Vând BMW”
  • Speak: „Nu va faceti griji ca si Netflix si Fiertzi se vad si pe telefon. Cel mai important este sa nu aruncati cu telefonul in TV. Va pupam!”
  • Echipa națională de fotbal a României: „Să aveți în vedere, dacă îl spargeți, că nu mai sunt foarte multe bilete la meciul cu Lituania. E primul meci acasă cu Mircea Lucescu selecționer. Și #GeneratiaDeSuflet are băieți frumoși ⚽️🇷🇴”
  • Elena Lasconi (USR): „Televizoarele pot fi înlocuite, dar timpul nostru nu. Hai să-l folosim pentru a construi o țară care să ne reprezinte cu adevărat! 💙”
  • Diana Stoica (USR): „Pentru un samset mai frumos în România, ar trebui să votăm mai chulo la următoarele alegeri. Ca să nu ajungem iar să ne dezahardeze aceeași politicieni care ne fură de 34 de ani.”
  • Reprezentanța Comisiei Europene în România: „Tocmai de aceea, în UE 🇪🇺 a fost adoptată Directiva privind dreptul la reparare”
  • OLX Romania: „Dacă încă mai funcționează, pune-l pe OLX. Avem și livrare gratuită până pe 30 august 🤩”
  • e.on: „Acum urmează ce-i mai bun. “Dezahardați” de la priză electrocasnicele pe care nu le folosiți. Energia se consumă responsabil. #eficientaenergetica #eon”
  • Kaufland România: „Știm că probabil bârfele (a se citi dezbaterile serioase și importante) vor dura până la „sampset”, așa că, you know, suntem aici și #KauflandLivrează tot ce ai nevoie!Să aruncăm doar cu popcorn către televizor, bine?”
  • Glovo: „Mai bine comanzi niște comfort food să te calmezi. Cine iubește, nu lasă…nimic în farfurie și împarte și din cartofi.🍟”
  • Motorola România: „Și dacă ai spart deja televizorul, nu-i bai, de aceea ai telefon. Vezi totul, de la sumrise până la sumset. 😄😆”
  • Crucea Rosie Romana – Filiala Sector 4: „Daca cineva s-a ars la bonfire suntem noi aici sa acordam Primul Ajutor”.

Și o replică la postarea Netflix a venit chiar de la „Insula Iubirii”: „Conexiunea cu TV-ul tau nu poate fi distrusa. Incepe Asia Express duminica, draga Netflix”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)