Ionuț, românul mort în accidentul feroviar din Grecia, va fi adus la Brăila, pentru înmormântare

Ionuț, românul mort în accidentul feroviar din Grecia, va fi adus la Brăila, pentru înmormântare
Foto: Facebook Comunitatea românilor din Republica Elenă

Ionuț Culea, românul care a murit în tragicul accident feroviar din Grecia, care a avut loc la începutul săptămânii trecute, va fi adus în România, pentru înmormântare. Acesta va fi condus pe ultimul drum acasă, la Brăila, potrivit antena3.ro.

Familia lui Ionuț a așteptat vreme de 4 zile o veste bună și a sperat într-un miracol, însă sâmbătă a aflat că tânărul de 34 de ani a fost găsit decedat, în trenul morții.

Autoriățile elene l-au identificat printre cele 57 de victime, iar acum românul va fi repatriat în țară în vederea înmormântării.

Ionuț, românul mort în accidentul feroviar din Grecia, va fi înmormântat la Brăila

Rudele sale au povestit că acesta mersese la Atena pentru a susține examenul auto, având bilet de tren spre Salonic, atunci când s-a întâmplat tragedia.

Ionuț se urcase în trenul de la Atena, unde urma să se întoarcă acasă. Fratele său a anunțat în cursul zilei de vineri că românul este dat dispărut după tragedia feroviară.

Ultima dată a vorbit la telefon chiar din tren, atunci când l-a anunțat pe un prieten că merge la vagonul restaurant, pentru a mânca.

Ironia sorții face că Ionuț nici nu ar fi trebuit să fie în trenul morții, în momentul cumplitului accident.

Pentru că a întârziat la gară, românul a pierdut primul tren cu care ar fi trebuit să se întoarcă, astfel că a fost nevoit să îl aştepte pe următorul.

Acum, trupul neînsufleţit al acestuia urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat în oraşul său natal, la Brăila.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`