Ion Cristoiu: Nu numai ca judecător la ÎCCJ, dar şi ca judecător la CCR, Livia Stanciu se dovedeşte o parteneră de nădejde a DNA!

Ion Cristoiu: Nu numai ca judecător la ÎCCJ, dar şi ca judecător la CCR, Livia Stanciu se dovedeşte o parteneră de nădejde a DNA!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în "Gândul de Duminică", de pe blogul său despre motivarea CCR în privința anchetării de către DNA a Guvernului României pentru OUG 13.

Cristoiu susține că investigația DNA a întegului Guvern nu avea nicio legătură cu Justiția, ci mai degrabă cu folosirea luptei împotriva corupției pentru răfuieli politico-mafiote.

"DNA a avut drept temei pentru anchetarea întregului Guvern al României doar Denunţul unor cetăţeni suspecţi de a fi consumat, înainte de a-l scrie, etnobotanice. De fapt, investigaţia pornită de DNA n-avea nici o legătură cu Justiţia. Avea legătură cu folosirea luptei împotriva corupţiei pentru răfuieli politico-mafiote. Klaus Iohannis, cel căruia Lulutza i-a executat Ordinele, a vrut să dărîme Guvernul Grindeanu cu ajutorul DNA. N-a reuşit şi a renunţat pînă la urmă nu pentru că ar fi fost speriat de decizia CCR, ci pentru că Puterile Garante i-au zis să nu încerce o lovitură de stat într-o Românie de a cărei stabilitate NATO şi UE au nevoie în astfel de vremuri tulburi planetare.

Proclamînd că DNA a încălcat Constituţia anchetînd întregul Guvern pentru o OUG despre care Klaus Iohannis avea o părere proastă, CCR a dat o lovitură straşnică Fecioarei Morale a Naţiunii, Codruţa Kovesi, autoarea infantilului Noi sîntem DNA!
Pe drept cuvînt, deşi pe drept inutil, mulţi i-au cerut Codruţei Kovesi demisia.
Sînt convins că pe Lulutza cererile astea au durut-o exact în breton.
Ea ştie că prăbuşirea ei e infinit mai dificilă decît căderea lui Nicolae Ceauşescu sau decît abdicarea lui Carol al II-lea", este de părere Cristoiu.

Jurnalistul condamnă printre altele în postarea sa pe bloc și felul în care presa din România au prezentat motivarea CCR.

Cristoiu crirică faptul că majoritatea publicațiilor s-au axat pe prezentarea opiniei separate a judecătorul Livia Stanciu în decizia CCR și nu pe acuzațiile aduse Laurei Codruța Kovesi.

"Toate unităţile Diviziei au scris nu despre Codruţa Kovesi, ci despre Livia Stanciu.
Din cîte se ştie, omul Binomului din cadrul CCR, îndatorată pe veci lui Klaus Iohannis, care i-a dat un post şi un salariu de lux, Livia Stanciu, e în stare să voteze pe placul Sistemului oricînd şi oricum.
Nimic surprinzător că ea a făcut opinie separată în cazul Motivării CCR.
Pentru aceasta Livia Stanciu a fost răsplătită de Divizia Presă cu un buchet de laude unse cu miere.
Cea căreia i se spune Coloneleasa, pentru lipsa de măsură în îndeplinirea ordinelor pe Unitate, i-a ars un smiorcăit de telenovelă scriind despre Singurătatea Liviei Stanciu în CCR.
Singurătatea Liviei Stanciu!", notează Cristoiu în "Gândul de Duminică".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie