Ion Cristoiu: Asistăm la o operațiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregătit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu: Asistăm la o operațiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregătit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat că România asistă în prezent la o operațiune de pregătire a lui Gabriel Oprea în funcția de prim ministru, în contextul în care Victor Ponta este uzat din punct de vedere electoral.

”Țineți minte că am avut un dialog în care am spus că domnul Iohannis cerând oficial demisia lui Ponta, și-a asumat un risc uriaș, și anume acela ca Ponta să nu demisioneze. A ieșit și părea un fel de negustorie: Ponta dacă demisionai, poate eram băiat bun cu tine. În aceste condiții, cel puțin până acum Klaus Iohannis a făcut o figură ca scena cu paltonul, că te face una cu pământul dacă nu faci ce spune el. S-a iscat un conflict între două personalități. Deocamdată mi-e tare greu să cred că Klaus Iohannis va da înapoi. De ce înainte de a pleca, Victor Ponta nu a chemat echipa de comunicare? Și aici e ceva în neregulă. Ne așteptăm la o operațiune de preparare a lui Gabriel Oprea astfel încât să fie înghițit de electoratul lui Iohannis, să fie prezentat drept cel care a dat un avertisment PSD. Mașinăria de propagandă va spune: decât cu Victor Ponta mai bine cu Gabriel Oprea, apărătorul statului de drept. Nenocrocirea lui Victor Ponta e că e uzat electoral, celălalt e proaspăt”, a declarat jurnalistul într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea.

Despre George Maior, susține Cristoiu, că există posibilitatea să fie pe post de rezervă, având în vedere că șeful statului caută o ”Alina Gorghiu de la PSD”, ca imagine publică.

Ion Cristoiu: Asistăm la o operațiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregătit pentru electoratul lui Iohannis

Urmăriți B1TV.ro și pe
`