Preşedintele Klaus Iohannis participă, alături de soţia sa, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului (VIDEO)

Preşedintele Klaus Iohannis participă, alături de soţia sa, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului (VIDEO)
Foto: B1TV

Preşedintele Klaus Iohannis, alături de Prima Doamnă Carmen Iohannis, participă, sâmbătă seară, la slujba de Înviere oficiată la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului.

Cei doi şi-au făcut apariţia cu puţin înainte de ora 21.

„Vă dorim sărbători luminate. La mulți ani”, a fost mesajul transmis de șeful statului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Credincioșii creștini din bisericile occidentale sărbătoresc duminică Paștele, Învierea fiind celebrată în cultul catolic și în cele protestante, pentru anglicani și luterani, alături de ei sărbătorind și Biserica Greco-catolică din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul
18:47 - Un bărbat a murit după a căzut cu mașina de pe un pod. În autoturism era și o fetiță de 9 ani
18:28 - Elena Lasconi: E nevoie de reformă în Justiție. Să lăsăm oamenii de bună-credință să-și facă treaba, să premiem profesioniștii și să-i scoatem din schemele dubioase pe cei care murdăresc ideea de justiție și de dreptate