Klaus Iohannis: Preşedinţia română a Consiliului UE a fost una foarte bună. Numărul mare de dosare finalizate cu succes arată că avem oameni foarte buni la Bruxelles

Klaus Iohannis: Preşedinţia română a Consiliului UE a fost una foarte bună. Numărul mare de dosare finalizate cu succes arată că avem oameni foarte buni la Bruxelles
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a lăudat, joi, performanţa României în mandatul în fruntea Comisiei Uniunii Europene, arătând că numeroasele dosare pe care am reuşit să le finalizăm în acest 6 luni dovedesc faptul că „avem oameni foarte buni la Bruxelles”.

”Rezultatele obținute sunt foarte bune, între timp toată lumea a conștientizat acest lucru. Avem summitul de la Sibiu care a fost succes recunoscut toată lumea, dar avem rezultate bune pe dosarele lucrate și numărul mare de dosare finalizate cu succes arată că avem oameni foarte buni la Bruxelles (…) Este un lucru mai puțin așteptat, dar putem spune că această președinție a fost una foarte bună”, a declarat Klaus Iohannis la Bruxelles.

DOLIU PENTRU CARMEN HARRA! MAREA LEGENDĂ A PLECAT LA CERURI! I-A PREZIS MOARTEA ÎN DIRECT! VEI IZBUCNI ÎN HOHOTE DE PLÂNS

Aceste declaraţii au fost făcute în timpul participării la Bruxelles la o reuniune la care liderii europeni vor aproba agenda strategică a Uniunii pentru următorul mandat, agendă care conține multe aspecte asupra cărora s-a convenit la Sibiu.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT ȘTIRISTELE DIN ROMÂNIA CARE AU ÎNNEBUNIT BĂRBAȚII CU DECOLTEUL GENEROS! S-A VAĂZUT TOT (POZE NECENZURATE!)

”Avem un draft deja elaborat și cred că azi vom aproba o agendă care va fi foarte bună pentru următorul mandat”, a arătat Klaus Iohannis.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ROMÂNILOR ANUNȚĂ DEZASTRU! MARELE CUTREMUR vine de PAȘTE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`