Invazie de gândaci la Spitalul de Copii din Botoșani. Secția de Pediatrie a fost închisă (VIDEO)

Invazie de gândaci la Spitalul de Copii din Botoșani. Secția de Pediatrie a fost închisă (VIDEO)

Invazie de gândaci la Spitalul de Copii din Botoșani. Situația a ieșit la iveală după ce o mamă internată acolo cu copilul său a luat atitudine, filmând întreaga situație și împărtășind imagini șocante pe platformele de socializare. Filmările arată mai mulți gândaci negri care se plimbă pe pereți și chiar pe paturile din salon.

„În imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane mizeria rupt parcă dintr-un film de groază și dacă va uitați mai bine se poate vedea și cum intră curentul pe la geam. Venim în spital să ne tratăm copii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce”, a scris mămica revoltată pe Facebook.

Secția invadată de gândaci a fost recent renovată

Situația este și mai revoltătoare, ținând cont de faptul că Secția de Pediatrie a Spitalului de Copii din Botoșani a fost recent supusă unor lucrări de renovare, care ar fi trebuit să asigure condiții mai bune și igienice pentru pacienți.

Secția de Pediatrie a spitalului a fost închisă temporar

În urma scandalului izbucnit, Secția de Pediatrie a spitalului a fost închisă temporar pentru a permite operațiunile de dezinsecție. Pacienții au fost transferați la Secția de ORL în timp ce specialiștii în dezinsecție au intervenit pentru a rezolva problema. Monica Adăscăliței, directorul medical al Spitalului Mavromati Botoșani, a confirmat luarea de măsuri imediate pentru siguranța pacienților și a condamnat incidentul ca fiind unul regretabil. Ea a subliniat, de asemenea, că în fiecare săptămână se efectuează operațiuni de deratizare în secțiile spitalului pentru a preveni astfel de probleme neașteptate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`