Învățătoare din Tulcea, amenințată cu moartea după ce i-a scăzut nota la purtare a unui elev: „Las’ că te prind, te bat și pe tine și pe el!”

Învățătoare din Tulcea, amenințată cu moartea după ce i-a scăzut nota la purtare a unui elev: „Las' că te prind, te bat și pe tine și pe el!”
Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

O învățătoare din Tulcea a fost amenințată cu moartea de tatăl unui elev, din clasa a IV-a, pe grupul de WhatsApp al clasei. Nervos pe cadrul didactic, bărbatul a lăsat mai multe mesaje audio, în care îi adresează injurii și amenințări profesoarei și soțului acesteia. În urma celor întâmplate, tatăl copilului a fost condamnat la închisoare, conform Replica Online.

Tatăl unui elev a amenințat-o cu moartea pe învățătoarea acestuia, după ce i-a scăzut nota la purtare

Totul s-a întâmplat anul trecut, pe 7 iunie, când învățătoarea preda la clasa a IV-a, în cadrul Școlii Gimnaziale din localitatea Zebil, județul Tulcea. La finalul semestrului al II-lea, părinții unui elev au primit o înștiințare referitoare la faptul că băiatului i-a fost scăzută nota la purtare.

Nervos pe situație, tatăl băiatului, aflat în stare de ebrietate, a trimis, în jurul orei 22:00, mai multe mesaje audio pe grupul de WhatsApp cu părinții elevilor de clasă. Tutorele elevului i-a adresat injurii și amenințări învățătoarei, dar și soțului acesteia.

„Las’ că te prind, te bat și pe tine și pe el! Pe el oricum îl bat, oricum știi că pe el l-am mai fugărit cu toporul… Ție îți tai gâtul! Te omor!”, a spus tatăl băiatului în mesajele audio trimise pe WhatsApp.

Cu câteva ore înainte de această întâmplare, tatăl copilului l-a sunat pe soțul învățătoarei, agresându-l verbal și amenințându-l cu bătaia.

În urma celor întâmplate, tatăl elevului a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare. Sentința dată miercuri, 30 august, nu este definitivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`