Învățătoarea din Brașov, care îi numea pe elevi ‘GUNOAIE’ și ‘TÂMPIȚI’, condamnată la închisoare sub supraveghere

Învățătoarea din Brașov, care îi numea pe elevi 'GUNOAIE' și 'TÂMPIȚI', condamnată la închisoare sub supraveghere

A fost dată prima sentință în cazul învățătoarei de la Brașov care îi numea pe elevi “gunoaie” și tâmpiți.

Judecătorul cazului a condamnată pecea care trebuia să-I educe pe copii la 8 luni de închisoare sub supraveghere, pentru comportament abuziv. DE asemenea, ea trebuie să plătească persoanelor vătămate daune materiale, morale și cheltuieli de judecată de 12.180 de lei plus 425 de euro.

Decizia nu este definitivă, scrie Newsbv.ro

Amintim că, în luna februarie 2017, a izbucnit uns candal monstru, după ce o învățătoare de la Școala Gimnazială nr. 4 din Brașov a fost surprinsă înjurându-i și amenințându-i pe elevi.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” (…) Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine! (…)Uită-te, dracului, aici! Măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta! (…) De ce pleci, mă, la 11? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!”, se aude în înregistrarea în care se prespupune că e vocea învăţătoarei.

Învățătoarea preda de 38 de ani în învățământul românesc și până în 2017 niciun părinte nu a mai îndrăznit să depună plângere împotriva ei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`