Învățătoare bătută de un părinte chiar în curtea școlii în Satu Mare. Este al patrulea incident de violență la școală în ultimele zile, în județ

Învățătoare bătută de un părinte chiar în curtea școlii în Satu Mare. Este al patrulea incident de violență la școală în ultimele zile, în județ
Sursa foto: Profimedia

După cazurile de agresiune fizică dintre elevi înregistrate la Liceul Teoretic din Carei, Liceul Teoretic Negrești-Oaș și Liceul cu Program Sporti din municipiul Satu Mare, în cursul zilei de joi, 21 septembrie, a venit rândul adulților să se bată în incinta unei școli din județul Satu Mare.

O învățătoare a fost bătută de către o altă femeie, mama vitregă a unui elev

O învățătoare, în vârstă de circa 60 de ani, în timp ce se afla în curtea Şcolii Gimnaziale din localitatea Hrip, a fost agresată fizic de către o altă persoană, mama vitregă a unui elev. Mai exact, spun martorii pentru PresaSM, femeii i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii şi palmele de către o persoană de sex feminin.

Totul a început după ce elevul și-a sunat mama vitregă și i-ar fi spus că învățătoarea l-ar fi bătut, agresiune neconfirmată de către directorul unității de învățământ sau de către alte persoane.

Cu toate acestea, mama elevului a venit la școală și i-a administrat învățătoarei o corecție fizică. Evident, cadrul didactic a depus plângere penală împotriva agresoarei, concubina tatălui natural al elevului.

Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz pentru a clarifica întreaga situație. De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în acest caz, dat fiind faptul că fapta s-ar fi produs în incinta unității de învățământ.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`