Într-o comună din Bacău au ars patru case arse într-o singură lună. Sătenii se tem că ar fi fost incendiate de același bărbat: „Ne amenință, zice că ne dă foc”

Într-o comună din Bacău au ars patru case arse într-o singură lună. Sătenii se tem că ar fi fost incendiate de același bărbat: „Ne amenință, zice că ne dă foc”
Foto simbol: Pixabay

Autoritățile investighează situația din comuna Gura Văii, județul Bacău, acolo unde au ars patru case în decurs de o lună, iar o parte dintre localnici suspectează că în spatele incendiilor s-ar afla un bărbat din sat, potrivit Pro TV.

Au ars patru case într-o singură lună

Dintre cele patru gospodării care au ars, doar una era locuită.

Două case au arse chiar noaptea trecută.

„Incendiul se manifesta generalizat la o locuinţă pe o suprafaţă de aplroximativ 70 de metri pătraţi. După finalizarea operaţiuneii de intervenţie, în timp ce se întorceau către subunitate, echipajele au observat un incendiu la o altă locuinţă ce se manifesta în interiorul acesteia”, a declarat Alexandru Bejenaru, comandant al Detașamentului Onești.

Sătenii au un suspect

Unii localnici se tem că incendiile ar fi fost provocate de un bărbat în vârstă de 60 de ani, pus pe scandaluri.

„Ne ameninţă, zice că ne dă foc. Și la vecinul a zis că dă foc la toţi vecinii”, spune o localnică.

Anchetatorii îl caută pe bărbatul respectiv, care este de negăsit de aseară.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:17 - Alexandru Kocsis (Forța Dreptei): Iohannis a făcut foarte mult rău PNL de când a decis readucerea PSD la guvernare
20:05 - Toți au rămas mască! Ce cadou i-a făcut Lionel Messi lui Adrian Minune, cu ocazia zilei lui de naștere. Asta da surpriză!
19:58 - Marian Rasaliu a argumentat de ce PSD a refuzat să susțină „Legea Iohannis”: Nu se poate ca Iohannis să detoneze o coaliție guvernamentală care lucrează în folosul țării (VIDEO)
19:53 - Care este motivul majorării salariului mediu? Domeniul IT a rămas cel mai bine plătit de la noi din țară
19:39 - Klaus Iohannis: „România sprijină pe deplin Inițiativa de Pace a Președintelui Zelenski” / „Acest război brutal a afectat deja națiuni și oameni din întreaga lume”
19:30 - Virgil Guran a explicat de la ce au pornit neînțelegerile în coaliția PSD-PNL: Acum se discută doar tehnic, se colaborează formal. S-a ajuns la o relație foarte, foarte rece (VIDEO)
19:19 - Cine va suporta cele mai mari creșteri ale costului energiei. Prețurile nu vor mai fi plafonate din aprilie 2025
19:14 - O familie tânără a investit 500.000 de euro într-o afacere care acum le aduce un profit generos. Afacerea a început în străinătate
19:13 - Ștefan Pălărie: „Niciun ghid de finanțare nu a fost lansat pe niciun program sectorial de coeziune din exercițiul financiar 2021-2027”
18:38 - Cel mai mare producător de lapte din România își închide una dintre fabrici. Toți angajații au fost concediați