Intoxicare în masă la Academia de Poliție. Peste 50 studenți au ajuns la Spitalul Balș după masa de prânz

Intoxicare în masă la Academia de Poliție. Peste 50 studenți au ajuns la Spitalul Balș după masa de prânz
Sursă foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Incident grav la Academia de Poliție! Peste 50 de studenți au ajuns marți la urgențe, acuzând stări de vomă și dureri abdominale. Studenții au acuzat stări de rău la câteva ore după masa de prânz de marți. Aceștia se confruntau cu grețuri, vărsături și dureri abdominale. O parte și-au sunat părinții și i-au alertat despre cele întâmplate.

Intoxicare în masă la Academia de Poliție

Mai multe ambulanțe au fost chemate, iar studenții au fost transportați la Spitalul „Matei Balș”, spital de Boli Infecțioase. Sindicaliștii din Poliție susțin pentru Adevărul că a fost un control doar de fațadă al DSP-ului.

Directorul medical al Institutului „Matei Balș”, dr. Adrian Marinescu, a confirmat, pentru Adevărul, că 57 persoane au ajuns la spital în cursul zilei de marți, 14 noiembrie 2023.

Spitalul a anunțat Direcția de Sănătate Publică București, iar mai departe, fiind vorba de o instituție a Ministerului de Interne, a fost anunțată Direcția Medicală din MAI, a precizat dr. Marinescu.

„Cei 57 nu au însemnat forme severe. Unora li s-au pus, probabil, soluții de reechilibrare, pe moment, dar au plecat cu toții acasă, cu tratament. Nu au fost forme severe. Toți au avut în comun faptul că au fost meseni la prânz și seara, fără să știm exact care dintre alimente (n. red. – le-au pus probleme), dacă au plecat de la prânz sau seara. Noi știm că oamenii aceștia au mâncat acolo și pentru noi există suspiciunea de focar”, a declarat dr. Marinescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`