Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti: Un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit

Intervenție a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucureşti: Un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit
Sursa foto: Facebook

Un echipaj SRI a intervenit de urgență duminică la Promenada Mall din Capitală, unde un individ a început să-i amenințe pe cei din jur cu un briceag.

Intervenție a unui echipaj SRI la Promenada Mall

Scandalul a fost declanșat de doi adolescenți care au început să se ia de două fete aflate la o masă alăturată.

Un bărbat a intervenit să calmeze situaţia, dar la scurt timp acesta s-a trezit ameninţat cu un briceag de unchiul celor doi minori.

Un echipaj SRI se afla în zonă și a intervenit pentru imobilizarea bărbatului.

„În Promenada Mall în urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința în gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeală în el.

Interventie a echipelor antitero SRI, la mall Promenada din Bucuresti, dupa ce un barbat a amenintat oamenii cu un cutitfoto de la fața locului

Asta se întâmplă de față cu copiii care stăteau la masă, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de până în 10 ani. La un metru distanță de ei.

Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul, sfida pe orice-i ieșea în cale cu briceagul deschis.

În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI – Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l căutau pe agresor.

Nu știu dacă l-au prins, dar sper ca mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut”, a scris un martor pe Facebook, potrivit antena3.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`