Întârziere de peste 5 ore pentru un tren care mergea spre mare. Ștefan Etveș: Aș fi curios dacă ministrul Grindeanu ar avea curajul să se urce în el (VIDEO)

Întârziere de peste 5 ore pentru un tren care mergea spre mare. Ștefan Etveș: Aș fi curios dacă ministrul Grindeanu ar avea curajul să se urce în el (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un tren care a pornit de la Timișoara a ajuns pe litoral cu o întârziere de peste 5 ore, iar situația a fost comentată de Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile noastre”, joi, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Ștefan Etveș, despre trenul care a întârziat peste 5 ore

Întrebat despre cele întâmplate, realizatorul emisiunii „Drumurile noastre” a spus: „Păi, în primul rând, ar trebui să ne gândim (…) dacă l-am fi urcat noi pe ministrul Sorin Grindeanu în acel tren să stea cu oamenii acolo (…) și să aștepte cinci ore, să aștepte o explicație din partea CFR Călători (…). Domnul Grindeanu a spus că în studenție s-a dus la mare cu trenul, Timișoara – Costinești sau Timișoara – Mangalia, ministrul Grindeanu a fost cu trenul. Eu aș fi curios dacă ar avea curajul ministrul Grindeanu să se urce în acel tren Timișoara – Mangalia și apoi să ceară explicații la CFR Călători și dânsul, că e om ca noi toți, adică nu e de pe altă planetă”.

„Domnul Grindeanu a fost cu trenul pe 14 iunie, țin minte, când s-au lansat „Trenurile Soarelui”, București – Constanța, trenul nu a întârziat nicio secundă, la ceas japonez a ajuns în Constanța. Eh, în contextul de față, bănățenii domnului Grindeanu au întârziat 5 ore pe ruta Timișoara – București – Constanța – Mangalia. Felicitări și la mai mare! Pentru că vara abia acum începe, Laura, adică te rog, nu îmi spune că în iulie nu vor fi mai exista întârzieri”, a adăugat Ștefan Etveș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`