Inel de focare de COVID în jurul Bucureștiului. 9 localități din Ilfov au rata de infectare peste 10 la mie

Inel de focare de COVID în jurul Bucureștiului. 9 localități din Ilfov au rata de infectare peste 10 la mie
Sursa foto: Freepik

Municipiul București este înconjurat din toate părțile de focare masive de SARS-COV-2. Rata de infectare a depășit 10 la mia de locuitori în 9 localităţi ale județului Ilfov, potrivit covid19ilfov.ro. Cea mai mare incidență este în Dobroești – 12.57.

Localităţile în care rata de infectare depășește 10 la mia de locuitori sunt: Afumați – 10.61, Berceni – 11.26, Bragadiru – 12.32, Chiajna – 10.90, Dobroești – 12.57, Măgurele – 10.63, Mogoșoaia – 11.07, Popești-Leordeni – 10.89 și Voluntari – 10.69.

Cea mai mare incidență este în Dobroești – 12.57. Cea mai mică rată de incidenţă este în comuna Dascălu – 1.31.

Rata de incidentă cumulată la 14 zile a fost actualizată și în București, sâmbătă, la 8,28 la mia de locuitori. În aceste condiții, experții în sănătate publică spun că focarele nu pot fi stinse dacă restricțiile nu se aplică drastic și unitar la nivelul întregii zone București-Ilfov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său