TRAGEDIE pe Bega! Un tânăr s-a înecat lângă un ponton de vapoare

TRAGEDIE pe Bega! Un tânăr s-a înecat lângă un ponton de vapoare
captura foto

A fost alertă pe Bega, după ce un apel la 112a dat startul mobilizarii pentru gasirea unui tanar.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Bărbatuls-a dezbracat, si-a lasat hainele pe ponton si a intrat sa se racoreasca in apa, dar, din păcate, nu a mai iesit la suprafata. Un trecator a sarit în ajutorul lui, dar nu a reusit sa il gaseasca. Așa că cei din zonă au alertat imediat autoritățile.

La fațța locului au ajuns 4 barci cu echipaje ale pompierilor, un scafandru, 1 echipaj SMURD si trei baloane de iluminat. Echipelor de cautare li s-a alaturat si un scafandru de la ISU Arad, dar si alti doi de la SVSU Timisoara, alaturi de alti doi voluntari, scrie opiniatimisoarei.ro.De asemenea, Administratia Bazinala de Apa Banat a trimis in sprijin o barca pentru a-l gasi pe tanar.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Salvatorii l-au descoperit pe tânărla aproximativ 10 metri de pontonul de pe care sarise in apa sa se racoreasca, in dreptul statiei de vaporase Constantin Brancoveanu. Acesta a fost scos din apele Begai, iar echipajele medicale au inceput rapid manevrele de resuscitare chiar pe malul raului. Dar din pacate, in ciuda eforturilor disperate ale doctorilor, tanarul nu a putut fi salvat.

Trupul neinsufletit a fost preluat de legisti, iar politistii incearca sa-l identifice pe tanar.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`