Indiciul care a ajutat-o pe o tânără să descopere că este înșelată. Detaliul la care partenerul ei nu a fost atent

Indiciul care a ajutat-o pe o tânără să descopere că este înșelată. Detaliul la care partenerul ei nu a fost atent
Foto simbol: Pixabay

O tânără a dezvăluit care a fost indiciul care a ajutat-o să își dea seama că iubitul ei o înșală. Este vorba despre Ke Ke, cunoscută pe TikTok. Ea a povestit cum a aflat că partenerul ei de viață o înșela.

Cei doi aveau o relație la disteanță, iar atunci când avea un moment liber, Ke Ke mergea la el acasă, unde a găsit un pierce de nas care nu îi aparținea nici ei, nici iubitului său.

Tânăra a avut nevoie de un singur indiciu ca să își dea seama că iubitul ei o înșela

După ce a găsit acel pierce de nas, tânăra a continuat să fie mai atentă la comportamentul iubitului ei.

„Trebuie să vă reamintiți mereu să credeți în intuiția voastră doamnelor”, a fost îndemnul tinerei care a aflat că este înșelată.

„Am găsit un pierce de nas în casa iubitului meu, iar instinctul mi-a spus că a trebuit să văd acest lucru cu un scop”, a povestit ea. Exact atunci când a găsit pierce-ul respectiv, Ke Ke a găsit și câteva bonuri pe care bărbatul le ținea întotdeauna la vedere, așa că s-a uitat peste ele.

„Cred că au comandat inițial primele 2 băuturi și apoi următoarele 2. Hmm.. M-am gândit că poate doar a ieșit afară să bea, dar nu, lucrurile se înrăutățesc”, a spus ea, după ce a găsit două bonuri asemănătoare cu cel pe care-l aveau de la cina pe care au luat-o împreună.

„L-am găsit și pe acesta de la restaurant, care surprinzător este din aceeași zi. Deci el a avut o zi plină. Aici începem! Două cine diferite. În regulă! Aperitiv… două mese diferite, dar eu m-am gândit că poate chiar i-a fost foame”, a povestit Ke Ke, potrivit a1.ro.

„Petrecere cu două persoane”

Pe unul dintre bonurile găsite, tânăra a văzut că scria „petrecere pentru două persoane”.

După ce a mai găsit alte bonuri, Ke Ke a spus că „Asta arată cât de naiv este. Să lase totul la vedere chiar pe dulap. E nebunesc pentru că niciodată nu m-aș fi gândit să mă uit prin bonurile lui, ca și cum aș face asta în mod normal.

Te gândești să te uiți în telefonul lui sau să cauți pe social media, dar uite că totul era chiar în fața noastră. Am fost aici tot weekend-ul, toate bonurile erau chiar aici pe dulap în tot acest timp.

Universul chiar îți trimite lucrurile chiar în fața ochilor tăi, iar eu am avut doar presimțirea de a mă uita în bonurile lui la modul >. Eram ceva de genul >”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`