Incredibil unde s-a ajuns! Jurnalista Ramona Păuleanu, șocată de gestul unei casierițe de la Mega Image: „Cum am trecut la tupeul ăsta?”

Incredibil unde s-a ajuns! Jurnalista Ramona Păuleanu, șocată de gestul unei casierițe de la Mega Image: „Cum am trecut la tupeul ăsta?”
Sursa foto: Colaj Foto - Facebook

Jurnalista Ramona Păuleanu, una dintre cele mai cunoscute persoane din sfera sa de activitate pentru prezentarea rubricii meteo, a avut parte de un moment de șoc la casele de marcat de la Mega Image. Aceasta s-a confruntat cu o situație deranjantă, care a făcut-o să vorbească despre acest episod pe Facebook.

Ramona Păuleanu, revoltată în urma unui gest făcut de o casieriță de la Mega Image

Jurnalista le povestește urmăritorilor de pe Facebook că luni, 22 mai, a fost la unul dintre magazinele Mega Image pentru a cumpăra câteva „mizilicuri”, care au costat 32,10 lei. Ramona Păuleanu îi dă casieriței 33 de lei pentru a-și achita cumpărăturile, moment în care femeia de la casa de marcat ia banii, închide casa și trece la următorul client.

Revoltată, Ramona așteaptă câteva momente, timp în care femeia își vedea de treabă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, și întreabă: „Și restul de 90 de bani?”.

Casierița, iritată de întrebarea jurnalistei îi răspunde: „Nu am mărunt, nu am de unde să vă dau!”.

Intrigată de ton și atitudine, Ramona îi răspunde: „Ah, și vi se pare normal să îmi opriți mie 90 de bani, pentru că aveam să vă dau 10, nu? Și fără să scoateți un cuvânt, era de la sine înțeles că așa se face”.

Revenind în discuție, casierița îi răspunde că nu are de unde să îi dea restul, moment în care jurnalista îi răspunde „Păi atunci dați-mi leul înapoi, nu prea mă interesează”. În urma celor întâmplate, femeia îi aruncă în silă pe tejghea leul datorat.

„Am fost atât de șocată de dialog, nesimțire, atitudine, că m-a blocat și nu am mai știut să-i dau nicio replică.

Întrebarea era: cum am trecut de la restul în bomboane/gume, șamd, la tupeul ăsta?

 Bineînțeles, nu-i vorba de 90 de bani, e vorba de principiu”, a mai spus Ramona Păuleanu pe Facebook.

Cum au reacționat urmăritorii jurnalistei la această postare

Informați despre această întâmplare chiar de către Ramona Păuleanu, urmăritorii săi au răspuns imediat în comentarii.

„Mie la Mega Image mi s-a întâmplat să iau un iaurt de la raft cu 5 lei și la casă să coste 7 lei. M-am dus la managerul de magazin și mi-a dat 2 lei înapoi. Dar prețul țeapă de la raft a rămas la fel. Când facem multe cumpărături deodată sigur înghițim multe astfel de țepe fără să știm vreodată. Așa se explică șocurile de la final când afli totalul și nu știi de ce 3 surcele au costat atât”.

„Este o escrocherie financiară practicată de toate lanțurile de magazine….este o chestiune acceptată de instituțiile statului! Niște hiene”.

„Mirajul supermarketurilor s-a cam dus. Preturi mici, calitate, produse multe la un loc. ASTA ERA ODATĂ. Acum, joacă șoarecii pe masă. Cred că, ușor, ușor, ar fi bine să încercăm sa renunțăm la aceste magazine și să încurajăm afacerile locale. Chiar dacă plătim mai mult, nu cred că e cu mult în plus la cât au mărit ăștia preturile. Și măcar banii se duc la cineva din țară…”, au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea jurnalistei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`