Incredibil cât costă o ciorbă de burtă la împinge tava în stațiunea Mamaia. Prețul bubuie dacă turistul vrea și pâine, smântână extra și ardei iute

Incredibil cât costă o ciorbă de burtă la împinge tava în stațiunea Mamaia. Prețul bubuie dacă turistul vrea și pâine, smântână extra și ardei iute
Sursa foto: Pixabay

Litoralul românesc a fost luat cu asalt anul acesta de către turiști, dornici să ajungă la mare după ce au fost nevoiți să își anuleze anterior vacanțele din cauza pandemiei de COVID-19.

Din păcate însă, mulți români au avut parte de un adevărat șoc când au văzut prețurile exorbitante pe care le percep hotelierii sau operatorii. Der asemenea, turiștii se plâng că șezlongurile sunt prea departe de apă, că nisipul este plin de scoici, dar și că apa devine adâncă la doar câțiva metri de mal.

În ceea ce privește prețurile, o porție de ciorbă de burtă la împinge tava în stațiunea Mamaia costă nu mai puțin de 27 de lei, iar prețul urcă dacă turistul vrea și pâine, smântână extra și ardei iute.

Nu la fel de piperat este prețul pentru același preparat, în stațiunea Costinești, unde o ciorbă de burtă costă 11 lei.

Mulți turiști se plâng de prețurile nejustificat de mari, mai ales că până și pentru un mic dejun și o cafea, se văd nevoiți să scoată din buzunare nu mai puțin de 50 de lei de persoană. Dacă luăm în considerare o zi pe litoral, cu cele trei mese aferente, e lesne de înțeles că prețul urcă simțitor pentru buzunarele românilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`