Incoștiență maximă! Şoferul unui microbuz, plin de călători, filmat în timp ce folosea telefonul mobil la volan (VIDEO)

Incoștiență maximă! Şoferul unui microbuz, plin de călători, filmat în timp ce folosea telefonul mobil la volan (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Imagini scandaloase! Un şofer de microbuz care mergea pe ruta Gorgota-Ploiești a fost surprins miercuri, 5 octombrie, de un pasager în timp ce conducea și folosea telefonul în același timp.

Șofer de microbuz cu telefonul în mână timp ce conduce

„Șoferul microbuzului de pe ruta Gorgota-Ploiești se uită în telefon în timp ce conduce. Totul s-a întâmplat în jurul orei 11.30, în timp ce ne apropiem de Ploiești, la Tătărani. Microbuzul era plin, cu pasageri inclusiv in picioare, între scaune”, este mesajul primit de publicația observatorulph.ro.

Cum a reacționat IPJ Prahova

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui articolul în care este ilustrat un conducător de microbuz utilizând telefonul mobil în timp ce ce conducea pe un drum public din Prahova, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele: Cu privire la aspectele prezentate în articol, conducerea unității a dispus efectuarea de cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Şirna. Astfel, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform O.U.G. nr.195/2002”, a precizat IPJ Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`