Incident tragic în București. Unui bărbat i s-a făcut rău în trafic

Incident tragic în București. Unui bărbat i s-a făcut rău în trafic
Sursa Foto: Facebook/ SMURD România

O operațiune de salvare a avut loc, vineri, în București, după ce unui bărbat i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat.

Oamenii au sărit să îl ajute

Bărbatul conducea mașina sa pe un bulevard aglomerat din București atunci când i s-a făcut rău. El s-a oprit pe prima bandă, iar ceilalți șoferi și-au dat seama că ceva nu este în regulă și s-au dus la el să facă ce s-a întâmplat. Au încercat mai bine de zece minute să spargă geamul pentru a-l salva, iar martorii au alarmat autoritățile, conform Spynews.

Oamenii s-au chinuit să spargă geamul autoturismului pentru că ușile erau blocate și nu se putea deschide din exterior. Mașina risca să plece de pe loc pentru că frâna de mână nu era trasă.

Bărbatul a decedat

Apoi, la fața locului au sosit mai multe autospeciale, o echipa de pompieri, două de poliție, una de jandarmerie și de ambulanță.

Victima a fost extrasă din mașină și medicii au aplicat manevrele de resuscitare timp de 20 de minute. S-a mai deplasat o ambulanță cu opt paramedici și medici pentru a-l stabiliza pe șofer. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a decedat și cadavrul său a fost preluat de o ambulanță și dus la o unitate medicală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`