Incident socant la Caraş-Severin: Inspectoare ANPC, agresate de proprietarul unui motel / Ce nereguli au descoperit în urma controalelor

Incident socant la Caraş-Severin: Inspectoare ANPC, agresate de proprietarul unui motel / Ce nereguli au descoperit în urma controalelor
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Un grup de inspectori de la Protecția Consumatorilor a fost agresat în Caraș-Severin după ce a descoperit grave nereguli la un motel. Motelul a fost închis în urma constatărilor, iar proprietarul clădirii a devenit violent în încercarea nereușită de a obține sancțiuni mai ușoare.

Inspectoare ANPC agresate de proprietarul unui motel

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a devenit violent când a aflat că urmează sancțiuni severe. Într-un acces de furie, a început să agreseze fizic și să înjure două inspectoare.

Loviturile repetate vin după ce proprietarul clădirii a încercat minute în şir să convingă inspectoarele să renunţe la impunerea sancţiunilor, scrie Observator News.

Ce nereguli s-a descoperit la motel

Inspectoarele OPC au descoperit că motelul din Sadova Veche prezenta grave probleme de igienă și siguranță. În bucătărie, au găsit alimente expirate și excremente de rozătoare printre farfurii. Camerele aveau tencuială crăpată, iar lenjeriile și perdelele erau rupte sau pătate. Inspectoarea a suferit o mână fisurată în timpul inspecției și va depune o plângere împotriva proprietarului.

Pe platforma online, motelul promitea o experiență relaxantă, cu camere impecabile și o piscină perfectă pentru a te destinde. Cu toate acestea, Autoritatea pentru Protecția Consumatorului a decis să oprească temporar activitatea motelului și i-a impus o amendă de 8.000 de lei.

Anul acesta, inspectorii au intensificat controalele în Târgoviște, aplicând amenzi de aproape 90 de mii de lei și închizând 8 unități de cazare din cauza mizeriei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`