Incident șocant în Vâlcea. O femeie a murit după ce s-a răsturnat cu motocultorul

Incident șocant în Vâlcea. O femeie a murit după ce s-a răsturnat cu motocultorul
Sursa Foto: Facebook/ SMURD România

Un accident grav s-a produs în Vâlcea, unde o femeie a murit după ce s-a răsturnat cu un motocultor. Alte două persoane au fost implicate în această tragedia și au suferit răni grave.

Femeie ucisă de motocultor

Incidentul a avut loc în Frâncești, județul Vâlcea. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de medici care au extras corpul femeii de 68 de ani de sub motocultor, conform Spynews.

Femeia a avut răni grave, a fost inconștientă, apoi a decedat. Medicii au aplicat manevrele de resuscitare, dar nu au mai putut să o salveze și i-au declarat decesul. Aceasta s-a stins din viață imediat după ce s-a produs accidentul.

Șoferul utilajului, sub influența alcoolului

Alte două persoane care au fost implicate în accident au suferit răni grave și au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale de specialitate.

Femeia decedată se afla pe motocultorul condus de un bărbat de 66 de ani care se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu etilotestul de către polițiști, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`