Incident grav în Alba. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins sub un tractor. A intervenit elicopterul SMURD

Incident grav în Alba. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost prins sub un tractor. A intervenit elicopterul SMURD
Foto simbol: ISU / Facebook

Un incident grav a avut loc în Valea Lupilor, pe raza localității Buninginea. Un bărbat în vârstă de 33 de ani dintr-un sat de Apuseni a fost prins sub un tractor.

Bărbat de 33 de ani, prins sub un tractor. A fost trimis elicopterul SMURD

Bărbatul de 33 de ani se află în stare gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

A fost solicitat un elicopter SMURD.

La fața locului s-a mai deplasat și o ambulanță SAJ.

„Elicopterul SMURD Târgu Mureş se deplasează în sprijin la ambulanţa SAJ aflată în localitatea Buninginea (Valea Lupilor), comuna Ciuruleasa, pentru a prelua un pacient în stop cardio-respirator şi traumatisme abdominale, dupa ce s-ar fi răsturnat cu un tractor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Amintim că un alt incident la locul de muncă a avut loc marți, 9 iușie, la CET București. Doi angajați au suferi arsuri, după ce s-au electrocutat în timpul unei revizii la o stație electrică. Angajații, care erau electricieni întreținere și reparații, au suferit arsuri după ce s-ar fi așezat pe o scară portabilă  într-o zonă a sistemului aflată sub tensiune, producându-se astfel un arc electric în urma căruia unul dintre angajaţi a suferit un electrotraumatism cu arsuri pe 30% din suprafaţa corpului.

Celălalt angajat a suferit o arsură în zona umărului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`