Consiliul Elevilor cere începerea şcolii de la 1 septembrie. Când se vrea terminarea anului şcolar…

Consiliul Elevilor cere începerea şcolii de la 1 septembrie. Când se vrea terminarea anului şcolar...
Foto: pixabay.com

Consiliul National al Elevilor i-a cerut ministrului Educaţiei, Monica Anisie, retragerea proiectului de ordin referitor la noua formă a structurii anului şcolar.

ȘOC ÎN MUZICA POPULARĂ! VESTEA DESPRE NICULINA STOICAN A CĂZUT CA UN TRĂSNET. VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ…

Reprezentanţii consiliului susţin că începerea anului şcolar la 14 septembrie 2020 şi faptul că vacanţa de iarnă nu ar mai fi asimilată cu vacanţa intersemestrială ar produce un real dezechilibru din punct de vedere educaţional.

DOLIU LA KANAL D! S-A STINS DIN VIAȚĂ! ANDREEA MANTEA, CONDOLEANȚE

„Considerăm că o astfel de măsură ar produce haos în sistemul de educație, întrucât întreaga perioada dintre cele două vacanțe (vacanță de iarnă, respectiv cea intersemestrială) va fi dedicată doar rezolvării situației școlare și nu aprofundării materiei, în conformitate cu programa școlară.

FANII LUI FUEGO SUNT ÎN LACRIMI! ANUNȚUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE

Faptul că proiectul de ordin prevede cel mai scurt an școlar din istoria recentă nu este un aspect îmbucurător pentru beneficiarul primar al educației – nu structura anului școlar ar trebui să fie una mult mai aerisită pentru a permite dezvoltarea personală și profesională a elevului, ci metodele de predare-învățare-evaluare folosite și arhitectura curriculară implementată”, potrivit unui comunicat de presă, ciatat de ziare.com.

REPEDE CLICK AICI – PRIMELE IMAGINI NECENZURATE CU CLEOPATRA STRATAN GOALĂ PUȘCĂ! SÂNII PUR ȘI SIMPLU I-AU EXPLODAT! TATĂL EI E NEGRU DE FURIE! (GALERIE FOTO)

În caz, Consiliul Elevilor susține adoptarea unei măsuri care să ducă la creșterea calității actului instructiv-educativ, în extenso, anul școlar urmând să înceapă la 1 septembrie și să se încheie în 1 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`