INCENDIUL DEVASTATOR în Bihor! Pompierii au intervenit de urgență pentru a-i salva viața! Detalii de ULTIMĂ ORĂ

INCENDIUL DEVASTATOR în Bihor! Pompierii au intervenit de urgență pentru a-i salva viața! Detalii de ULTIMĂ ORĂ
Foto: Pixabay

Un orădean în vârstă de 70 de ani a fost salvat de pompieri după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, inspectoratul a fost sesizat prin numărul unic 112, în jurul orei 2.50, cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată pe strada Titu Maiorescu din Oradea, scrie Agerpres.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! CORINA CHIRIAC ȘI ADRIAN ENACHE AU DAT VESTEA CEA MARE: SUNT OFICIAL ÎMPREUNĂ! NU SE MAI ASCUND (GALERIE FOTO)

La adresa indicată de apelant au fost mobilizate trei echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea, echipajul de prim ajutor calificat al Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

BOMBĂ! DELIA MATACHE ȘI-A NĂUCIT FANII DIN PRIMA ZI A ANULUI. A POZAT GOALĂ PUȘCĂ ȘI A ÎNCINS INTERNETUL (GALERIE FOTO)

Ajunse la locul producerii evenimentului în mai puţin de cinci minute de la primirea apelului, forţele de intervenţie au acţionat simultan pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat de 72 de ani, pe care l-au găsit căzut lângă uşă, în interiorul locuinţei cuprinse de flăcări, pentru stingerea incendiului şi pentru protecţia clădirilor lipite de imobilul afectat de incendiu.

HALUCINANT! AVEREA ILENEI CIUCULETE A AJUNS ÎN BUZUNARELE AMANTEI LUI CORNEL GALEȘ! ARTISTA SE RĂSUCEȘTE ÎN MORMÂNT

Urmăriți B1TV.ro și pe
`