Un incendiu a izbucnit la Piața Berceni din Capitală. Detali de ultim moment din partea ISU București

Un incendiu a izbucnit la Piața Berceni din Capitală. Detali de ultim moment din partea ISU București
Foto: Pixabay

Un incendiu a izbucnit la Piața Berceni din sudul Bucureștiului din cauza unui aparat de aer condiționat care a luat foc, a afirmat Daniel Vasile, purtătorul de cvuânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București, pentru B1.ro.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

„Nu e un incendiu foarte puternic deloc. E vorba de acoperișul pieței, de aproximativ 20 de metri pătrați, care a luat foc din cauza unui aparat de aer condiționat. Mai exact, a ars cartonul”, a spus Daniel Vasile.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Purtătorul de cuvânt a precizat că, între timp, incendiul a fost stins.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„În acest moment, incendiul este stins. Au acționat pompierii Detașamentului Apărătorii Patriei, cu trei autospeciale de stingere, descarcerare și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Aceasta este formula standard.

(…) Foarte important de reținut. Doar 20 de metri suprafața afectată – o terasă a respectivei piețe, iar incendiul s-a manifestat acolo din cauza unei instalații de aer condiționat montat pe fațadă, care a luat foc”, a adăugat oficialul.

Întrebat dacă există o autorizație pentru această terasă, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București, a răspuns: „Nu știu ce configurație are zona respectivă, dacă este nevoie pentru toată piața sau… Terasa e o parte componentă a pieței”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`