Incendiu violent la o locuință în județul Giurgiu. Trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat

Incendiu violent la o locuință în județul Giurgiu. Trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat
Foto simbol: Pixabay

Un incendiu violent a curpins un imobil din localitatea Valea Bujorului, județul Giurgiu, iar în locuință salvatorii au găsit, sub dărâmături, trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 74 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, transmite Agerpres.

Giurgiu: Incendiu violent la o locuință; trupul unui bătrân a fost găsit carbonizat

„ISU Giurgiu a fost solicitat în noaptea de miercuri spre joi să intervină în localitatea Valea Bujorului după ce o casă a luat foc. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent în interiorul camerelor şi la acoperiş, iar unul dintre pereţii casei şi tavanul s-au prăbuşit. Din cauza faptului că era noapte, flăcările au fost observate târziu de vecinii care au sunat la 112 şi au spus pompierilor că în casă locuieşte un bătrân. Salvatorii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului dar, din nefericire, bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit carbonizat, sub dărâmături”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Cel mai probabil, tragedia a fost provocată de jarul sau de scânteile provenite de la sistemul de încălzire, conform cercetărilor de la fața locului, arată cercetările efectuate la fața locului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`