Incendiu puternic la o cabană din Cluj. O femeie a suferit arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului

Incendiu puternic la o cabană din Cluj. O femeie a suferit arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului
Foto ilustrativ: Profimedia

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri seara la o cabană din lemn din comuna Mărişel, judeţul Cluj.  Incidentul la cabana cu o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați a izbucnit în jurul orei 20.00, potrivit aznews.ro.

Incendiu puternic la o cabană din Cluj

La fața locului au intervenit echipe ale pompierilor din cadrul Gărzii Gilău, Punctului de Lucru Floreşti și Detaşamentului Huedin, cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD, întrucât se temeau că flăcările s-ar putea extinde la un imobil din apropiere, punând în pericol și alte vieți.

În momentul izbucnirii incendiului, o femeie în vârstă de 70 de ani se afla în interiorul cabanei. Aceasta a suferit arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului, și a fost imediat asistată medical de către echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Cabana era cuprinsă în totalitate de flăcări în momentul sosirii pompierilor, existând un risc real de extindere a incendiului la imobilele din vecinătate.

Din fericire, intervenția pompierilor a reușit să oprească extinderea flăcărilor.

Autoritățile continuă să investigheze cauzele precise ale incendiului, iar starea de sănătate a femeii rămâne un aspect prioritar în eforturile de gestionare a acestei tragedii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`