Incendiu puternic în Satu Mare, la o cabană de lemn. Pompierii intervin de 4 ore

Incendiu puternic în Satu Mare, la o cabană de lemn. Pompierii intervin de 4 ore

Un incendiu puternic a izbucnit la o cabană de lemn din localitatea Trip, din Satu Mare. Nu au existat victime şi nu a fost nimeni evacuat.

La locul incidentului au intervenit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş”. Incendiu se desfășoară de mai bine de patru ore, iar pompierii se luptă pentru a evita o extindere a flăcărilor, potrivit Agerpres.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare intervine de aproximativ 4 ore pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană cu structura din lemn, proprietate privată, în localitatea Trip.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD B2, precum şi cadre militare ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere de mare capacitate, A.T. 10.000. Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp”, precizează ISU Satu Mare.

Pompierii acţionează în continuare pentru lichidarea posibilelor focare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`