Incendiu masiv la un depozit de lângă București. Mii de electrocasnice, distruse de flăcări (VIDEO)

Incendiu masiv la un depozit de lângă București. Mii de electrocasnice, distruse de flăcări (VIDEO)
Sursa foto: Captură B1

Un incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la un depozit de electrocasnice din Afumați, mii de produse făcându-se scrum.

Hala s-a prăbușit

Flăcările s-au extins rapid și au cuprins, în mai puțin de o oră, jumătate din depozitul ce se întinde pe 2.000 de metri pătrați.

În zonă nu există hidranți, iar salvatorii au alimentat autospecialele de la câțiva kilometri distanță.

Mai mult, structura metalică este grav afectată, iar hala este parțial prăbușită.

Pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale

La fața locului au intervenit 20 de autospeciale cu apă și spumă, iar, în prezent, mai sunt doar 6 autospeciale de stingere.

„La caz, mai sunt doar 6 autospeciale de stingere în acest moment. Pe parcursul nopții am acționat în continuare pentru stingerea incendiului și pentru protejarea celorlalte spații de depozitare aflate în imediata apropiere a depozitului afectat de incendiu. Au fost utilizate inclusiv două buldo-excavatoare pentru realizarea unor deschideri în acest depozit, pentru ca echipele de pompieri să pătrundă și să stingă acest incendiu în zona centrală unde s-a ajuns mult mai greu, dar, evident, în condiții de siguranță, pentru că structura s-a prăbușit în cea mai mare parte din suprafața de 2.000 metri pătrați”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU B-IF.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`