Incendiu la un liceu din Tulcea. 400 de elevi s-au evacuat

Incendiu la un liceu din Tulcea. 400 de elevi s-au evacuat
Foto ilustrativ: Shutterstock

Un incendiu s-a produs vineri, 07 iunie, la etajul trei al Liceului Economic din municipiul Tulcea, 400 de elevi evacuându-se.

Incendiul a izbucnit în holul liceului

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea au transmis că pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 că la Liceul Economic din municipiul Tulcea a izbucnit un incendiu, la etajul al treilea, în holul clădirii, scrie Observatornews.

La fața locului au intervenit o autospecială de primă intervenţie şi comandă, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Aproximativ 400 de elevi s-au evacuat

„Până la ajungerea forţelor de intervenţie, elevii care se aflau în clădire, au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exerciţiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranţă. Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenţie, de către personalul prezent la locul de muncă”, au menționat autoritățile.

Incendiul a izbucnit de la un scurt circuit la un conductor electric.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`