Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. Pompierii au intervenit de urgență

Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. Pompierii au intervenit de urgență
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov / Facebook

Un incendiu a izbucnit, marți, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe. Cauza incendiului ar fi un aparat de climatizare, care a luat foc.

Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea incendiului, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

„Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri”

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu două autospeciale de stingere şi o autospecială de salvare de la înălţimi.

Incendiul a fost lichidat rapid şi s-a soldat doar cu pagube materiale.

„În jurul orei 16:30, am fost solicitaţi să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un aparat de climatizare (nealimentat cu energie electrică) aflat în exteriorul incintei Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe (…) Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri, fără a fi înregistrate victime, ci doar pagube materiale constând în degradarea aparatului de climatizare”, au transmis reprezentanţii ISU Covasna, potrivit Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:00 - Niciun avion nu aterizează sau decolează pe aeroportul Charleroi din Belgia, din cauza unei greve a angajaților care reclamă volumul de muncă prea mare
11:53 - Adrian Veștea: 98,4% dintre unitățile administrative din România beneficiază de Programul Anghel Saligny. Se adresează tuturor comunităților, indiferent de culoarea lor politică (VIDEO)
11:27 - Statuia reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii a produs hohote de râs și indignare, după ce un critic a spus că seamănă mai mult cu doamna Doubtfire, personajul lui Robin Williams
11:24 - Radu Oprea, despre tensiunile cu PNL pe tema pensiilor militare: De ce n-a făcut nimic Nicolae Ciucă atâta timp cât a fost premier? (VIDEO)
11:05 - Nicușor Dan l-a invitat pe Marcel Ciolacu „la unul din zecile de mari șantiere ilegale din București”: „Nu putem să lăsăm mafia imobiliară să facă politica instituțiilor în materie de urbanism și apoi să ne mirăm că e trafic”
10:52 - Jon Bon Jovi a salvat o femeie care dădea se arunce de pe un pod din Nashville
10:33 - Protest al nevăzătorilor împotriva legii pensiilor, pe 19 septembrie. Florentin Rădulescu: Lucrurile nu se mișcă în ritmul în care ne dorim. Vom veni la București în număr mare (VIDEO)
10:32 - Consumismul și criza climatică amenință un viitor echitabil pentru umanitate, spune un raport
10:11 - Amnistia fiscală pentru persoane fizice. Ce datorii se șterg și în ce condiții
10:10 - Control judiciar pentru 6 minori care au furat o mașină și au condus-o prin Ploiești, provocând un accident