Incendiu la o școală din Constanța: Aproape 800 de elevi și profesori s-au autoevacuat. Un copil și doi adulți au suferit atacuri de panică (VIDEO)

Incendiu la o școală din Constanța: Aproape 800 de elevi și profesori s-au autoevacuat. Un copil și doi adulți au suferit atacuri de panică (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la Școala nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța. Aproape 800 de persoane s-au autoevacuat. Un copil și doi adulți au suferit atacuri de panică.

Constanța: Incendiu la o școală

Din primele informații prezentate de ziuaconstanta.ro, ar fi fost vorba despre un incendiu la un panou electric.

„S-au autoevacuat 734 de copii și 24 de profesori. Intervenim cu 2 mașini de stingere, o autoscară, o descarcerare și 2 SMURD B și o autospecială victime multiple”, a transmis ISU Dobrogea pentru sursa citată.

Incendiul a fost stins.

„La ora 08:28 incendiul a fost lichidat. Au ars materiale depozitate lângă panoul electric. Au fost evacuați 734 elevi si 24 adulți. Un elev in vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la fața locului (atac de panică) refuza transportul la UPU Constanța, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulți au fost asistați de echipajele SMURD si SAJ, cu atac de panică, refuza transportul la UPU Constanța. S-a procedat la ventilarea întregii cladiri”, au declarat reprezentanții ISU Constanța pentru ct100.ro.

Alți doi adulți au suferit atacuri de panică, ambii refuzând transportul la spital, a precizat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea, pentru B1 TV.

„S-a procedat de către colegii mei la ventilarea întregii clădiri. Cauza incendiului e în curs de stabilire. Din informațiile de până acum nu au fost pagube materiale semnificative, dar urmează să stabilească colegii mei de la fața locului”, a mai precizat aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:20 - Dan Andronic: Ținta următoare din campania electorală este George Simion. Mă aștept la dezvăluiri de presă, urmate de dosare penale
14:11 - Adrian Cioroianu, directorul Bibilotecii Naționale, pus sub acuzare de procurori după ce a divulgat public cererea Emiliei Șercan cu privire la verificarea tezei de doctorat a lui Mircea Geoană
14:07 - Cât ar costa de fapt parizerul dacă ar fi preparat după rețeta originală? Explicațiile unui specialist în alimentație
13:58 - Mită în ouă și zacuscă primit de doi polițiști din Brașov. A fost oferită de părinții unei tinere pentru a lua permisul
13:50 - Virgil Guran (PNL): „PSD își dorește să ajungă George Simion în turul doi și nu Nicolae Ciucă pentru că altfel vor avea probleme”
13:45 - Bogdan Matei: Nu se pot muta voturile. Marea majoritate a oamenilor deja au opțiunile stabilite pentru alegerile prezidențiale sau parlamentare (VIDEO)
13:36 - Jeleuri care conțineau o substanță halucinogenă, descoperite la distribuitoarele automate din Germania
13:15 - Radu Miruță, despre exproprierile din Runcurel: „Pentru fiecare dintre cele 19 gospodării Guvernul Ciolacu plătește mai puțin decât pe o pereche de pantofi de-ale lui Marcel Ciolacu” (VIDEO)
13:04 - Adrian Câciu: „TVA nu va crește în 2025. Va fi o reformă fiscală extrem de echilibrată”
13:00 - Care ar trebui să fie salariul minim pentru un trai decent în România. Creșterea venitului din ianuarie 2025 nu este suficientă