Incendiu la o navă aflată în reparaţii în Şantierul Midia. Patru persoane au fost găsite moarte (VIDEO)

Incendiu la o navă aflată în reparaţii în Şantierul Midia. Patru persoane au fost găsite moarte (VIDEO)
Captură Video B1 TV

UPDATE 18.15. Încă două persoane au fost scoase decedate din incendiul izbucnit pe vapor, au anunțat pompierii. În total, sunt 4 morți

UPDATE: Cel puțin patru persoane se aflau la bordul navei când a izbucnit incendiul, informează B1 TV. Două dintre ele au fost găsite decedate. Acum sunt căutate alte victime.

Vaporul era în reparații în Şantierul Naval Midia. Incendiul a izbucnit în camera motoarelor. Pompierii intervin în continuare pentru lichidarea incendiului.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un incendiu a izbucnit, joi, la o navă aflată în reparații pe șantierul naval din localitatea Midia, județul Constanța, potrivit G4media.

Potrivit ISU Constanța, incendiul se manifestă în zona motoarelor la o ambarcațiune aflată în reparație.

„Din informațiile preliminare, în interior este posibil să fie persoane surprinse. La locul evenimentului au fost alocate 5 mașini de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 1 autoscară.

Accesul mijloacelor tehnice către locul interventiei se poate face pe cale terestră, ambarcațiunea aflându-se acostată la cheu”, precizează ISU.

ISU a mai comunicat că dispozitivul de intervenție a fost suplimentat cu 1 Unitate de Terapie Intensiva Mobilă și 1 autospecială de stingere cu praf și azot.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`