Incendiu la o fabrică de prelucrare a furnirului, în Brăila. O persoană a fost găsită carbonizată

Incendiu la o fabrică de prelucrare a furnirului, în Brăila. O persoană a fost găsită carbonizată
Sursă Foto: Facebook

Un incendiu a izbucnit, miercuri, 7 august, la o fabrică de prelucrare a furnirului din Brăila. O persoană care se afla în interior a fost găsită carbonizată, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, Ștefan Stoian.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp, a mai transmis oficialul ISU.

O persoană a murit într-un incendiu la o fabrică de prelucrare a furnirului

Reprezentantul ISU Brăila a mai transmis că, până la venirea forțelor de intervenție, 12 persoane s-au autoevacuat. Din nefericire, o persoană, care se afla în interior, a fost găsită carbonizată.

„Incendiu produs la o fabrică de prelucrare a furnirului din judeţul Brăila, localitatea Siliştea care ce se manifestă generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp. Până la sosirea forţelor de intervenţie, de la locul evenimentului s-au autoevacuat 12 persoane. Echipele de intervenţie au fost anunţate că în interior există o persoană. O echipă de căutare a intrat în interior pentru identificare. Persoana a fost găsită carbonizată”, a declarat Ştefan Stoian, potrivit Agerpres.

La fața locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD de la nivelul ISU Brăila. Misiunea a fost sprijinită și de alte două mașini de stingere de la ISU Galați.

Incendiul a fost localizat și nu mai există niciun pericol de extindere, având în vedere că fabrica de prelucrare a furnirului se află în afara localității Siliștea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Ministrul Sebastian Burduja a convocat Comandamentul Energetic „cu toți cei implicați în rezolvarea situației de la Galați”
23:33 - Procurorul cere șase ani de închisoare pentru Matteo Salvini, vicepremierul Italiei, în dosarul deschis în 2019. Premierul Giorgia Meloni a reacționat dur
23:12 - Bărbat arestat după ce și-ar fi agresat sexual fiica vitregă, în Dâmbovița
22:52 - NATO putea face mai multe pentru a preveni războiul din Ucraina, spune Jens Stoltenberg: „Pentru a-i pune capăt, va trebui să existe din nou dialog cu Rusia”
22:32 - Accident groaznic în județul Teleorman. O persoană a murit și alte cinci au fost rănite / Una dintre victime a fost preluată cu elicopterul SMURD
22:11 - Ministrul de externe din Israel îl acuză pe Josep Borrell că „amintește de cei mai răi antisemiți din istorie”. Șeful diplomației UE criticase un atac israelian din Gaza
21:39 - Nicolae Ciucă: Am ajuns la Galați, în zonele lovite de calamitate și voi rămâne aici peste noapte. Solidaritatea și compansiunea fac o comunitate puternică (FOTO, VIDEO)
21:18 - Inundațiile au făcut prăpăd în estul României. Imagini cutremurătoare din Galați, județul care se confruntă cu cea mai dificilă situație (FOTO)
20:58 - George Stângă (PNL), despre inundațiile din Galați: Zona nu este la primul eveniment de acest fel. Cei responsabili nu au învățat nimic. Prefectura și Consiliul Județean au dat dovadă de un amatorism ieșit din comun (VIDEO)
20:32 - România, victorie dramatică împotriva Chinei în Cupa Davis. Cezar Crețu a adus punctul decisiv, după un nou succes în trei seturi