Incendiu într-un apartament din Capitală. Vecinii i-au luat la bătaie pe chiriași (VIDEO)

Incendiu într-un apartament din Capitală. Vecinii i-au luat la bătaie pe chiriași (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Incident șocant în Capitală. Un apartament situat într-un bloc din centrul Bucureștiului a fost cuprins de flăcări, moment în care vecinii i-ar fi luat la bătaie pe locatari. Echipajul de poliție care s-a prezentat la fața locului este acuzat și el că ar fi manifestat o forță disproporționată față de un bărbat care devenise recalcitrant. Între timp, ISU București a transmis că incendiul a fost localizat și că nu există persoane rănite, informează B1 TV în Jurnalul orei 12.00, prezentat de Ştefan Păşcuţă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

București: Scandal după un incendiu izbucnit într-un apartament

Scandalul a izbucnit imediat după ce bucătăria unui apartament situat lângă sediul MAI a luat foc. Nervoși, vecinii i-au luat la bătaie pe chiriașii care locuiesc în apartament, pe motiv că aceștia ar avea probleme psihice, ar strânge în casă lucruri inutile și ar aduce la ei consumatori de droguri.

Din primele informații, se pare că unul dintre bărbații care au sărit la bătaie a fost pus la pâmânt de polițiști, iar soția acestuia acuză că oamenii legii l-ar fi dat cu capul de pământ.

În schimb, forțele de ordine au o altă variantă. Autoritățile spun că bărbatul, care locuieşte cu chirie în bloc, ar fi avut un comportament recalcitrant faţă de poliţişti, după ce ar fi intrat în conflict cu vecinii. De aceea, mai spun autoritățile, acesta a și fost imobilizat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`