INCENDIU DE PROPORȚII la o hală din Ilfov! Populația a fost avertizată prin RO-ALERT! Bilanțul pagubelor este INIMAGINABIL (VIDEO)

INCENDIU DE PROPORȚII la o hală din Ilfov! Populația a fost avertizată prin RO-ALERT! Bilanțul pagubelor este INIMAGINABIL (VIDEO)
Foto: captură de ecran/YouTube

Incendiu la o hală din localitatea Dascălu, Ilfov, a avut loc sâmbătă seara.

TOATĂ ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! CARMEN HARRA A ANUNȚAT CINE VA MURI PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ANULUI ! E CUMPLIT …

Nu au existat spații învecinate la care făcările s-ar fi putut extide. Pericolul era reprezentat de bazinele cu acetonă și alte substanțe ușor inflamabile, plus existența unor saci cu azotat de amoniu.

CUTREMUR MONDEN! CU CINE S-A IUBIT ÎN SECRET TEO TRANDAFIR! BURSUCU’ A TURBAT DE FURIE CÂND A VĂZUT IMAGINILE (GALERIE FOTO)

Sacii respectivi se aflau la 10-15 metri distanță de locul în care flăcările se manifestau puternic. Cu ajutorul unul utilaj, pompierii au reușit mutarea lor în timp util, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București – Ilfov, pentru Digi 24.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

La locul incendiului s-au deplasat 18 autospeciale ale ISU București. Misiunea le-a fost îngreunată de resursele limitate de apă din zonă, pompierii văzându-se nevoiți să se alimenteze de la un operator economic aflat la 14 km distanță.

Hala se află la vreo 400 metri de drumul județean, iar autoritățile au sfătuit oamenii să rămână în case, cu geamurile închise.

Populația din zonă a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert.

INCENDIU DE PROPORȚII la o hală din Ilfov! Populația a fost avertizată prin RO-ALERT! Bilanțul pagubelor este INIMAGINABIL

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`