Incendiu de proporții la o fabrică de cauciucuri din municipiul Dej. Pompierii se luptă cu flăcările

Incendiu de proporții la o fabrică de cauciucuri din municipiul Dej. Pompierii se luptă cu flăcările
Incendiu de proporții la o fabrică de cauciucuri din municipiul Dej. Pompierii se luptă cu flăcările. Sursa Foto: Youtube/Captură Video/ Dej24 Știri din Dej

Un incendiu uriaş a izbucnit în jurul orei 12:00 la o fabrică de cauciucuri de pe strada Henri Coandâ din municipiul Dej, potrivit dej24.ro.

Zeci de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor, iar o hală este în pericol de prăbuşire.

Fabrică din Dej, cuprinsă de flăcări uriașe

Din primele informații, fabrica IMM din Parcul Industrial Dej a fost cuprinsă de flăcări. În urma apelului la 112, la fața locului intervin autospeciale ale pompierilor din întreg județul Cluj, dar și din Bistrița-Năsăud.

„În aceste momente pompierii din cadrul Detașamentului Dej, Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență. La fața locului au fost dislocate patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej.

Preventiv a fost dislocat la fața locului și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:11 - Alertă în capitala Spaniei, după ce un obiect a fost detonat în apropiere de Biroul Regional al Parchetului European
12:07 - Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)
11:56 - Un român și-a ucis iubita, apoi a zidit-o într-un apartament din Stuttgart, în Germania
11:50 - Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)
11:35 - Un polițist în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etaj. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Sectorul 3
11:34 - Mircea Abrudean: ” PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă” (VIDEO)
11:22 - Gigi Becali, întrebat pe cine ar susține într-o finală Ciolacu – Ciucă: Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! (VIDEO)
11:05 - Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor
10:52 - Emilia Şercan, ameninţată cu moartea în legătură cu dezvăluirile despre teza de doctorat a lui Mircea Geoană
10:41 - Elena Lasconi: Propunerea mea de premier este Ilie Bolojan / Nu aș guverna niciodată cu extremiștii și pro-rușii