Încă o navă sub pavilion Barbados, încărcată cu produse laminate, a eșuat pe Canalul Sulina

Încă o navă sub pavilion Barbados, încărcată cu produse laminate, a eșuat pe Canalul Sulina
Foto: Captură video

O navă sub pavilion Barbados, încărcată cu produse laminate, a eșuat, marți, pe Canalul Sulina, în dreptul milei 17, mal drept. Nava se îndrepta către Portul Brăila, informează Autoritatea Navală Română.

O situație similară a avut loc și pe 5 septembrie, când o navă tanc, tot sub pavilion Barbados, care naviga aval pe Canalul Sulina, în balast, a eșuat pe malul drept, la mila marină 17, potrivit Adevarul.

Remorcherul SULINA 2, aparţinând Regiei Autonome „Administraţia Fluvială a Dunării de Jos” (AFDJ) Galaţi, a fost trimis în zonă pentru efectuarea operaţiunilor de dezeşuare. De asemenea, o echipă din cadrul Căpităniei Portului Sulina a fost prezentă la faţa locului pentru a monitoriza situaţia.

Pentru că operaţiunea de dezeşuare nu a fost posibilă cu un singur remorcher, miercuri dimineaţă a fost trimis în asistenţă un al doilea remorcher, GALAŢI 3.

Căpitănia Portului Sulina a deschis un dosar de cercetare pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii acestui eveniment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Mircea Geoană: Salut vestea că o tânără precum Roxana Mînzatu va avea o poziție de vicepreședinte al Comisiei Europene. Totuși, România merita un portofoliu cu mai multă greutate
19:02 - Peste 600 de apeluri la 112 au fost semnalate în ultimele patru luni privind prezența urșilor în Prahova. În ce zone au fost observate cel mai mult animalele sălbatice
18:56 - Nicușor Dan, declarații la un șantier „ilegal” din București: Traficul e generat de sute de investiții nelegale deja finalizate. Altele sunt în curs și instituțiile statului nu fac nimic. Privatul a făcut profitul (VIDEO)
18:46 - Haos în Beirut. Cel puțin 8 morți și mii de răniți, printre care numeroși membri ai Hezbollah, după ce le-au explodat pagerele. Și ambasadorul Iranului la Beirut a fost rănit (VIDEO)
18:33 - Care a fost cea mai populară stațiune montană din România, pe vremea Comunismului? Era destinația favorită a soților Ceaușescu
18:18 - Proiect PNL: Românii cu pensii sub 3.000 de lei vor primi gratuit adeverințele necesare la noua recalculare. Fenechiu: Am cerut procedură de urgență pentru adoptarea legii (VIDEO)
18:06 - Ce români vor beneficia de bani de la stat pentru încălzirea pe timpul iernii? Premierul Marcel Ciolacu a explicat: „Ne asigurăm că un număr cât mai mare de pensionari pot primi în continuare sprijinul”
17:57 - Reacția unui cunoscut vlogger român, după ce a mers în mai multe magazine din Ucraina și a văzut cum sunt prețurile: “Cam aceasta este situația” (VIDEO)
17:55 - Femeie în stop cardiorespirator după un accident între un autobuz și un autoturism în Suceava. Au fost răniți și doi copii
17:40 - Câți ani ar putea să stea după gratii individul care a dat foc unei clădiri de la Palatul Parlamentului. Ce a declarat Poliția