Încă 6 români își pot împlini visul de a juca în Vegas la un turneu de top

Încă 6 români își pot împlini visul de a juca în Vegas la un turneu de top

Prin campania Road to Vegas, 6 români deja și-au asigurat în mod absolut gratuit prezența în turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em de la WSOP 2020 din Las Vegas, programat în luna iunie a acestui an. Organizatorii campaniei, 888poker și PokerFest România, au anunțat însă recent că vor lansa încă 6 etape în cadrul cărora alți 6 români își vor câștiga pachetul pentru Las Vegas, cu transport, cazare și tichet de joc în turneul al cărui premiu garantat este de 888.888 de dolari.

Road to Vegas s-a dovedit o campanie de succes, ne-a depășit chiar așteptările atât în ceea ce privește interesul în turneele de joc online pe 888poker, cât și referitor la audiența TV a show-ului de pe B1 TV. Ne-am bucurat să stârnim interesul românilor pentru poker la rang de spectacol și am ridicat miza: încă 6 șanse pentru Las Vegas. Ca și până acum, show-urile de la TV vor fi condimentate de prezența unor persoane publice îndrăgite de români. Spre exemplu, după ce l-am avut alături de noi pe Flick Domnul Rimă, acum va fi rândul lui Mihai Morar să trăiască o experiență autentică de poker în fața telespectatorilor, alături de cei mai buni jucători online calificați în turneu”, subliniază organizatorii, care au mai dezvăluit și numele altor vedete invitate în următoarele finale televizate de poker programate pe 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie: Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș.

Ca și până acum, mecanismul Road to Vegas este pe cât de simplu și accesibil, pe atât de interesant și palpitant. În primul rând, este nevoie de înregistrare în campanie, online, pe 888poker, prin cumpărarea unui tichet de 10 USD. În turneul online săptămânal, primii 6 clasați împart un premiu garantat de 5000 USD și joacă apoi finala de la TV, alături de o vedetă. Acolo se pornește de la nivel egal (număr identic de fise, indiferent de clasarea din online).

Se joacă până la un anumit moment stabilit, când jucătorul cu cele mai multe fise este considerat câștigător. Acesta primește pachetul special pentru Las Vegas, inclusiv tichet pentru turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em de la WSOP 2020, tichet care în mod normal costă 888 de dolari. Turneul din Las Vegas este impresionant, anul trecut au fost 10.188 de jucători din întreaga lume care au concurat pentru premii, iar cel mai bun rezultat al unui român a fost locul 7, cu 136.888 de dolari câștigați.

„Pokerul este un joc iubit de tot mai mulți români, iar noi ducem acest joc la rang de spectacol. Românii au șansa de a juca la nivel mare pe mai multe „scene” în campania organizată de 888poker și PokerFest România: mai întâi online, apoi într-un show TV de mare audiență, iar în final în Las Vegas, la una dintre cele mai importante competiții de poker din lume. Aventura începe cu un tichet online de doar 10 USD și poate continua până la cote fabuloase. Premiul de 888.888 de dolari este o tentație uriașă, iar noi facilităm jucătorilor de poker chiar și amatori, accesul în această lume a jucătorilor de top. La masa de poker, totul este posibil, cu abilități și inspirație, oricine poate ajunge la rezultate impresionante”, subliniază organizatorii Road to Vegas.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`