Împușcături și bătăi cu săbii în cartierul 23 August din București: Patru persoane au fost rănite, agresorii au fost reținuți

Împușcături și bătăi cu săbii în cartierul 23 August din București: Patru persoane au fost rănite, agresorii au fost reținuți

UPDATe 15:00: Al cincilea agresor al familiei atacate în propria curte a fost prins duminică şi este audiat la Secţia 23 Poliţie, informează Biroul de presă al DGPMB.

UPDATE 10.25: Patru dintre agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, după mai multe audieri la Secția 23 de Poliție. Ei urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cele cinci persoane implicate în scandalul cu săbii şi pistoale din cartierul 23 August, în care patru persoane au fost rănite au fost audiate de poliţişti duminică dimineață. Trei dintre victime au ajuns la spital cu plăgi împuşcate, dar numai una mai este internată la Spitalul Sfântul Pantelimon. Scandalul cu săbii şi focuri de armă se pare că a izbucnit de la un banal loc de parcare.

Agresorii din 23 August au fost reținuți

Embed:

Conflictul a avut loc într-o curte din cartierul bucureştean 23 august. 5 persoane au venit înarmate ca de război pentru a-i da o lecţie femeii care depusese plângere împotriva mamei unuia dintre ei.

În total, 3 persoane au ajuns în stare gravă la spitalul Sf. Pantelimon. Victimele sunt hotărâte însă să meargă mai departe şi susţin că nu îşi vor retrage plângerea tocmai pentru ca agresorii să fie pepedpsiţi. Totul a început în urmă cu două săptămâni când o femeie însărcinată a fost agresată în trafic de 2 bărbaţi. În urma scandalului, tănăra de 21 de ani a depus o plângere la poliţie, care i-a enervat însă la culme pe suspecţi.

Toţi cei 5 agresori au fost prinşi de poliţie şi duşi la audieri.

Scandal cu pistoale și săbii în București

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`