Implanturile dentare chiar pot schimba vieți! Iată câteva exemple concrete ale pacienților!

Implanturile dentare chiar pot schimba vieți! Iată câteva exemple concrete ale pacienților!
implanturi dentare

Implantologia a redat încrederea multor pacienți care se confruntau cu lipsa dinților. Fiind vizibili ori de câte ori zâmbești, imperfecțiunile sunt foarte ușor de remarcat, acest lucru producând o stare de disconfort când știi că ai anumite probleme dentare.

Calitatea vieții, însă, poate fi categoric îmbunătățită atunci când se apelează la tratamentul cu implanturi dentare. Recenziile pacienților stau mărturie rezultatelor excepționale de care s-au bucurat în urma intervenției și sunt un imbold și pentru alți pacienți să facă acest pas cu mai mult curaj.

Desigur, încă mai există o anumită teamă din partea unora legată de implanturi, din cauza lipsei de informație. Dacă te afli în situația în care unul, mai mulți sau toți dinții au căzut, cel mai indicat este să te programezi pentru o consultație, în cadrul unei clinici care are deja un portofoliu impresionant în rezolvarea cazurilor complexe. Recomandările medicului specialist vor fi exact cele de care ai nevoie, fiind fix pentru cazul tău medical. Așadar, primul pas pe care poți să-l faci pentru marea schimbare din viața ta este programarea la cabinetul medicului implantolog.

Avantajele unor implanturi sunt impresionante!

Tratamentul cu implanturi dentare aduce numeroase beneficii pacienților atât de ordin estetic, cât și funcțional. Acestea sunt puternice și stabile în timp, restaurând perfect dantura. Mai mult, se potrivesc, se simt și se comportă exact ca dinții naturali. Zâmbetul, vorbirea și masticația nu mai cauzează niciun disconfort, odată cu inserarea implanturilor.

De asemenea, osul maxilar este și el protejat. Pierderea dinților duce, în timp, la resorbția osoasă și diminuarea volumului osos, de aceea prin înlocuirea dinților lipsă cu implanturi se previne acest lucru. Cu cât intervenția este efectuată mai repede, cu atât sunt eliminate procedurile suplimentare de adiție osoasă și sinus lift.

Dinții lipsă pot duce și la un aspect îmbătrânit al feței. Implanturile au impact formidabil din punct de vedere estetic, deoarece ajută la păstrarea formei naturale a feței, oferind un zâmbet impecabil, cu un profil mai tânăr. Așadar, avantajele lucrează garantat în favoarea ta dacă iei decizia de a apela la tratamentul cu implanturi dentare.

implanturi dentare

Un tratament care schimbă vieți

Un pacient de 43 de ani, care a beneficiat de un implant subperiostal la maxilar si Fast and Fixed la mandibulă este acum un cu totul alt om. În urma restaurării totale a danturii, atât la maxilarul superior, cât și la cel inferior, acesta și-a putut relua viața, bucurându-se din nou de alimentele preferate, de ieșirile cu prietenii și de o sănătate generală mult mai bună. Întrucât osul pacientului era atrofiat sever, iar dinții rămași nu mai puteau fi recuperați, s-au efectuat extracțiile dentare necesare și s-a optat pentru un implant dentar subperiostal personalizat.

Cazul unei paciente de 60 de ani stă mărturie faptului că poți apela la implanturi dentare indiferent de vârstă, cu rezultate senzaționale. Aceasta a beneficiat de o reabilitare complexă a danturii, cu implanturi și coroane din ceramică și zirconiu, atât la arcada superioară, cât și la cea inferioară. Cu ajutorul sistemului Fast and Fixed, la circa 24 de ore de la intervenție, pacienta a plecat acasă cu o lucrare fixă provizorie, astfel încât s-a putut bucura de dinți ficși pe toată durata tratamentului. După cateva luni, pacienta a revenit pentru dantura fixă definitivă.

Exemple de astfel de cazuri complexe rezolvate cu ajutorul tratamentului cu implanturi dentare sunt nenumărate. Pacienții și-au reluat cursul vieții plini de încredere, cu un tonus revigorat și un vibe excelent. Tu când ți-ai propus să faci marea schimbare?

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră