Imaginile cu momentul în care jurnalistul Marian Olaianos o agresează pe colega sa Nadine Vlădescu, în incinta TVR / Jurnalista acuză: „M-a lovit cu palmele, pumnii, cheile și picioarele” (VIDEO)

Imaginile cu momentul în care jurnalistul Marian Olaianos o agresează pe colega sa Nadine Vlădescu, în incinta TVR / Jurnalista acuză: „M-a lovit cu palmele, pumnii, cheile și picioarele” (VIDEO)
Momentul în care Marian Olaianos o strânge de gât pe Nadine Vlădescu. Sursa foto: Captură Video - Libertatea

Au apărut imaginile în care comentatorul sportiv Marian Olaianos, angajat al TVR, o strânge de gât pe Nadine Vlădescu, angajată și ea la TVR și cu care Olaianos ar fi avut o relație amoroasă, conform declarațiilor făcute de cei doi în fața Comisiei de Disciplină a TVR. Jurnalistul sportiv a susținut inițial că totul a fost un flirt, iar apoi că el a fost hărțuit sexual de Vlădescu.

Imaginile au fost publicate de Liberatatea. Amintim că, între timp, jurnalistul a fost concediat de TVR.

UPDATE: Jurnalista TVR Nadine Vlădescu a transmis B1TV.RO un punct de vedere referitor la cele întâmplate. Aceasta l-a acuzat pe Marian Olaianos că „a avut gesturi de o cruzime extremă” și a dat exemple, punctând că toate sunt confirmate de acte medicale. Totodată, ea a demontat afirmația jurnalistului conform căreia, în acțiunea sa surprinsă de camerele de supraveghere, s-a aflat în legitimă apărare. Reacția integrală a jurnalistei Nadine Vlădescu poate fi citită AICI.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Imaginile în care Marian Olaianos o agresează pe Nadine Vlădescu

Incidentul a avut loc pe 17 octombrie 2022, iar pe imaginile publicate de jurnaliștii de la Libertatea se observă cum jurnalistul Marian Olaianos intră în clădirea Televiziunii Române, fiind urmat de colega sa de la TVR Cultural, Nadine Vlădescu. Femeia gesticula destul de tare, semn că între cei doi avea loc o ceartă care s-a transformat brusc într-o agresiune fizică. Jurnalistul sportiv este surprins de camerele de supraveghere cum se repede brusc la Nadine Vlădescu, o prinde de gât și o izbește de un perete, informează B1 TV.

După câteva secunde, Marian Olaianos se retrage, revine la scări, urmat de victima sa. Nadine Vlădescu se ține de gât cu mâna dreaptă, semn că agresiunea a fost destul de brutală.

E momentul în care, după ce urcă niște trepte, privirea lui Olaianos se intersectează cu camera de supraveghere. Atunci, el pare că dă înapoi, situația se detensionează, iar jurnalistul renunță să urce scările către conducerea Televiziunii Române. Cei doi schimbă câteva cuvinte, după care se îndreaptă spre ieșirea din clădire.

Marian Olaianos, acuzat de Nadine Vlădescu că a fost agresiv de mai multe ori

Jurnalista acuză, însă, că acea agresiune este doar o mică parte din violențele la care a fost supusă în ziua respectivă.

„Filmarea reprezintă o foarte mică parte, nu și ca gravitate, a agresiunii lui Marian Olaianos asupra mea: strangularea în forță și lovirea cu capul de perete. M-a lovit cu palmele, pumnii, cheile și picioarele în biroul lui, cu ușa închisă, dar și pe holuri și apoi și în afara televiziunii”a susținut Nadine Vlădescu, citată de Libertatea.

Conflictul din TVR a devenit public în toamna anului trecut, când Gazeta Sporturilor a dezvăluit acuzațiile făcute reciproc de Marian Olaianos și Nadine Vlădescu către conducerea instituției publice.

Comentatorul sportiv a fost acuzat de colega sa de la Cultural că a fost bruscată, iar el, l-a rândul lui, o reclamă pe aceasta de hărțuire sexuală.

Nadine Vlădescu a declarat că între ea și Olaianos exista o relație amoroasă, care între timp a devenit una toxică, în schimb, Marian Olaianos a negat relația intimă cu colega sa, mărturisind că a fost vorba doar de un flirt înțeles greșit, ajungând a fi hărțuit sexual.

Conducerea TVR, a demarat atunci o anchetă internă și l-a exclus pe Olaianos din echipa pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Iar în februarie 2023, Comisia de Disciplină a TVR a decis desfacerea contractului de muncă al lui Marian Olaianos.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`