Imagini virale cu Ion Iliescu, în anul 2099. Ce ne transmite fostul președinte, din viitor, cu ajutorul AI: „Eu sunt tot aici. Timpul nu m-a putut învinge” (VIDEO)

Imagini virale cu Ion Iliescu, în anul 2099. Ce ne transmite fostul președinte, din viitor, cu ajutorul AI: „Eu sunt tot aici. Timpul nu m-a putut învinge” (VIDEO)
Sursa foto: Captura video B1 TV / autor: Aurel Manea

„Eu sunt tot aici. Timpul nu m-a putut învinge” ne transmite fostul preşedinte al ţării, Ion Iliescu. E drept, nu Ion Iliescu însuși, ci personajul unui clip creat cu Inteligenţa Artificială plasat, în glumă, în anul 2099. Imaginile au devenit virale.

Clipul realizat cu ajutorul AI

Fostul preşedinte al ţării, Ion Iliescu, în vârstă de 94 de ani, a devenit, prin intermediul longevităţii sale, subiectul mai multor glume de-a lungul timpului. De data aceasta, un fotograf şi artist tehnologic, Aurel Manea, a dorit să marcheze printr-un videoclip creat cu Inteligenţa Artificială, timpul care pare să nu îl poată învinge pe fostul şef de stat niciodată, nici măcar peste 75 de ani, în anul 2099.

Cât timp a durat crearea acestui clip cu Ion Iliescu

Filmuleţul a devenit viral pe reţelele sociale, iar autorul clipului a declarat în spaţiul online că este rezultatul a nu mai puţin de 12 ore muncite.

În clipul creat de artist, Ion Iliescu apare în formă, în diverse cadre dintr-o lume a viitorului, tehnologizată. Acesta povesteşte cum a trecut prin zeci de evenimente în toţi aceşti ani, dar şi cum timpul şi-a pus amprenta asupra ţării noastre.

Ion Iliescu spune că, în ciuda tuturor schimbărilor la care a fost supusă întreaga lume, el rămâne la fel, aşa cum ne-a obişnuit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect